Posts

Showing posts from September, 2015

[Join] GIVEAWAY : MUDAHNYA NAK MENANG HELLO KITTY DI SHEHANZSTUDIO.COM

Image
Nak Join? Tekan Banner... 

Assalamualaikum wrt.

Alhamdulillah satu lagi giveaway yang saya nak sangat sertai sebab saya peminat utama HELLO KITTY. Setiap orang ada minat masing-masing semasa kecil. Saya minat hello kitty sejak kecil lagi cuma bukanlah seorang yang fanatik la.Sekadar suka-suka sahaja.Banyak jugalah hello kitty yang saya kumpul tetapi yang membelinya ialah adik saya yang lelaki sebab kalau saya nak beli ummi abah tak bagi,jadi gunalah adik.Adik main sekejap,akhirnya lepas la ke kakak dia.

Saya suka Hello Kitty sebab Hello Kitty tak seperti kartun-kartun yang lain. Saya tidak suka kartun yang menyerupai binatang. Kalau kawan-kawan semua tahu, kita ni tak boleh simpan binatang atau benda-benda yang menyerupai binatang hanya sebagai hiasan semata-mata. Tetapi Hello Kitty ini walaupun menyerupai kucing cuma ciri-cirinya tidaklah seperti kucing sebenar. Lagipun semua yang saya kumpul digunakan.Semua hello kitty di dalam koleksi saya menemani saya semasa tidur.

Kali ini pula…

Mini Birthday Giveaway by MiminAdam

Image
ASSALAMUALAIKUM WRT...

Hari ini terasa nak sertai giveaway sahabat kita MiminAdam. Bukan apa, saya pernah diraikan dengan menang giveaway RM10 semasa sambutan hari lahir saya. Jadi hari ini kita raikan hari lahir sahabat kita pula kan. Semoga diganjari Allah dengan sebaik-baik ganjaran kerana mafhum hadis, setiap orang Islam itu bersaudara dan sayangilah saudara kamu sepertimana kamu menyayangi diri kamu sendiri.

Semoga Mimin Adam mendapat rahmat dan keberkatan Allah kerana telah menganjurkan giveaway ini supaya kegembiraan dapat dikongsi bersama-sama. Walaupun kita hanya mengenali di blog, insyaAllah ukhuwah akan berkekalan. Hargailah masa dan usia yang diberikan oleh Allah untuk melakukan apa yang Allah perintah dan meninggalkan apa yang Allah larang. Ingatlah dengan bertambahnya usia kita, pelbagai nikmat selama ini telah dikurniakan buat kita. Sebagai tanda kesyukuran berikanlah sesuatu sumbangan. Meski bukan kepada orang lain, berilah kepada diri sendiri kerana tiada kita tanpa ku…

Let's Join Giveaway Wallet By Opzzpinky

Image
Assalamualaikum wrt.
Alhamdulillah hari ini rasa nak tengok blog. Cuma tak tahu nak update tentang apa. Jadi selongkar punya selongkar. Saya ternampak banyak giveaway yang terpampang luas. Ada yang dah tutup, syukur yang ni masih buka. Terima Kasih kepada blogger Papaglamz yang update dan saya terbaca. 
Let's Join...



KLIK GAMBAR
Memandangkan hadiahnya lumayan bagi saya sebab dompet saya pun zip dah tak boleh tutup. Tetapi masih digunakan lagi. Entah bila nak beli yang baru pun tak tahu. Setakat ini masih belum ada yang berkenan di hati. Syukur ada hamba Allah nak hadiahkan, apa kata kita cuba. Itu namanya usaha juga kan. Di samping sokong dan memeriahkan lagi dunia blog. Dalam masa yang sama kita berukhuwah. Wah...dua2 warna cantik ni, Tapi alangkah bahagianya jika memiliki pink sebab kalau kotor masih ceria. Tak gitu?hehe...apapun terima kasih kepada Sang Pemilik Blog Opzzpinky (Sharina Elyana) kerana sudi mengadakan giveaway ini. Semua SYARAT saya dah penuhi. Jika saya menang ataupu…