Let's Join Giveaway 7 HARI by Syira Lokman



Klik Banner

Alhamdulillah semalam 9 Februari, dan hari ini officially 22 years old... (Opppss belum tua ye tapi sudah dewasa) Sebagai hadiah kepada diri ini, saya mencuba untuk menyertai Giveaway 7 HARI by Syira Lokman. Dah macam peminat setia syira dah...hehehe...bukan apa,kita nak berukhuwah dan saya suka kos yang dia ambil dan belajar sekarang. InsyaAllah mungkin dapat belajar sesuatu daripadanya. Terimalah wahai diriku... Special Birthday Gift jika terpilih.

Catatan 10 Februari 2015.

Jom Sertai Giveaway 7 HARI by Syira Lokman...

Tarikh Mula: 10 Februari 2015
Tarikh Tamat : 16 Februari 2015

BitTaufiqWanNajah :)

Comments

  1. Assalam , All the best :0 saya dari GA yang sama , ..http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    saya invite awak join GA saya jum :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm...thanks datang singgah... jom...nk join jugak...

      Delete
  2. sy dtg dri GA ni. jemput singgah ke blog kita pulk :D http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama ;)

    http://budaksembilanpuluhlima.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  4. Good Luck.
    Singgah sini http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama :D good luck
    http://mellyareenza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Hi qila singgah sini wuhuw! Goodluck jugak sebab qila pun masuk kikiki. :D

    ReplyDelete
  7. singgah dan follow dr segmen yg sama..

    http://www.papaglamz.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  8. Singgah cne...gud luck ye sama2 lah kite...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    klu sudi jom join bloglist yana juga...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/bloglist-almira-alwani-2015.html

    ReplyDelete
  9. TERIMA KASIH SUDI JOIN GA SYIRA...JOM BLOGWALKING...NANTIKAN PENGUMUMAN PEMENANG YE :D JGN LUPA CEK SEMULA SYARAT TAUUUU !

    ReplyDelete
  10. blogwalking and follow ^^ good luck

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Apa maksud Menanti Februari yang sebenarnya?

(Review) Cinta Potato Spring

(Review) Raudhah,Aku Mencintaimu Kerana Allah